Alla inlägg den 25 mars 2013

Av Ulrica Karlsson - 25 mars 2013 20:03

Scen: Hallen hemma

Involerade: Jag och Mormor Katt

Händelse: Botten syns (ca 1 x 1 cm) i matskålen. Mormor Katt sitter framför matskålen och ger mig det onda ögat. Jag ignorerar henne till en början för att sedan gå och skaka till den halvfulla skålen så botten inte längre syns. Mormor Katt sitter kvar och fortsätter ge mig det onda ögat varpå jag ignorerar henne. Mormor Katt går och krafsar mycket intensivt på dörren ner till källaren. Jag ger upp och häller i mat i den redan halvfulla skålen. Mormor Katt äter tre bitar för att sedan gå därifrån.


Idag är det en raskblogg som gäller för, av någon anledning jag inte vet, så bryts strömmen här vid kl 20:30. Lill-Grabben är i mycket spänd förväntan. När jag kom hem från körövningen för en stund sen så mötte han mig i dörren med en enorm ordström: -Mamma vet du vad snart kommer strömavbrottet och tar oss när den långa visare står på sex och den korta visaren står på nio då mamma då kommer strömavbrotten och då blir det alldeles svart!

Jag lyckades försäkra honom att det inte kommer några spöken samt att det inte kommer åska eller blixtra. Efter det gick han runt nere och pratade om allt vi inte kommer kunna göra. Inte se på TV, inte tända lamporna och inte dricka kaffe.


Det blir spännande det här. Nu ska jag tända värmeljusen innan strömmen försvinner för att göra det lite enklare för mig..

Ovido - Quiz & Flashcards